Vandekerkhove Vloerwerken  
 
welkomstreepwie zijn westreepwat doen westreepcontacteer ons
 
wie zijn we
 
 
Krekelstraat 43
8770 Ingelmunster
Tel/fax 051 68 68 00
Gsm 0476 88 93 46
info@vdk-vloerwerken.be
 
Facebook
 
 
 
Vandekerkhove Vloerwerken is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1987 door Dirk Vandekerkhove. In 2008 werd de firma overgenomen door zijn zoon Kevin Vandekerkhove. Kevin genoot een opleiding bouw in het VTI te Kortrijk en studeerde af in 1998 als natuursteenbewerker aan het KTA Herzele. Daarna deed hij 7 jaar ervaring op bij de firma Eggermont Natuursteen.
 
 Vandekerkhove Vloerwerken    Vandekerkhove Vloerwerken
 
steengoede kwaliteit
 
Door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid en door het gebruik van de beste producten op de markt, staan wij steeds garant voor een “steengoede” kwaliteit en service en gaan we telkens voor een eindresultaat dat perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en budget.

Wij bieden professioneel advies en begeleiding bij de keuzes van uw tegels, faience, mozaïek, natuursteenvloeren, ... en dit zowel naar particulieren, bouwpromotoren als bedrijven toe. Wij werken ook nauw samen met de aannemer of architect van uw keuze, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Vandekerkhove Vloerwerken is werkzaam over heel België en speelt steeds kort op de bal.

Kortom ... bij Vandekerkhove Vloerwerken doen we er alles aan om samen met u de perfecte vloerbekleding te vinden!
 
Ardex   BTC Murexin   Cortvriendt   Eggermont
 
Lux Elements   Rosco   Schlutler Systems   Sidec
 
 
 
sitemap | site by blont